Comencem desde l’1 de Juliol amb la nova normalitat després de deixar enrere el estat d’alarma COVID-19

Amb el començament de l’estiu i deixant enrere el llarg estat d’alarma, intentem ara adaptar-nos a la “nova normalitat” i evitar l’aparició de nous contagis de coronavirus. Dins d’aquesta adaptació, deixem per conclosa la etapa de circulars COVID-19.

Llegir més

Amb el començament de l’estiu i deixant enrere el llarg estat d’alarma, intentem ara adaptar-nos a la “nova normalitat” i evitar la aparició de nous contagis de coronavirus. Dins d’aquesta adaptació, avui donem per conclosa la etapa de circulars COVID-19 que durant aquest temps hem anat enviat i analitzant per els nostres clients.

Sense cap dubte estan sent uns dies durs els que han transcorregut des de mitjans de març fins ara. El confinament i les mesures preventives que hem hagut de prendre han dificultat, i molt, el nostre treball que també ha crescut per tots els canvis normatius aprovats per intentar pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia. A més, tot ha coincidit amb l’època de més treball per a l’activitat professional, en la que s’han ajuntat el primer trimestre, tancaments comptables i campanya de renta.

Finalment, us recordem que sempre podeu consultar el contingut de les circulars COVID-19 al nostre perfil. Si allà no trobeu el que busqueu sempre podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon o el Mail.

Tornem, doncs, la nostre forma habitual de comunicació que és la emissió de circulars puntuals, confiant que, amb la col·laboració de tothom, no haguem de tornar a la excepcional situació viscuda durant la primavera.