FISCAL

SI AQUEST MES DE JUNY LA SEVA EMPRESA VA PER DISTRIBUIR DIVIDENDS TINGUI PRESENT LA RETENCIÓ I TERMINI D’INGRÉS A HISENDA


Recordeu que, en alguns casos, l’empresa ha de practicar retenció sobre els dividends i ingressar en la declaració periòdica corresponent al dia en què aquests siguin exigibles.

LABORAL

CLAUS PER CREAR UNA EMPRESA O MUNTAR UN NEGOCI EN UN PAÍS ESTRANGER

Els que desitgen crear la seva pròpia empresa o muntar un negoci en un país estranger han de conèixer determinades qüestions, com la nacionalitat de la societat (que depèn de la seu real i el domicili social), la fiscalitat i la tributació dels beneficis, els requisits administratius pel que fa a llicències i permisos d’obertura, sempre tenint en compte que cada Estat aplica un criteri diferent …

MERCANTIL

ELS COMERCIANTS I EMPRESARIS HAURAN DE ACCEPTAR TARGETES O TRANSFERÈNCIES PER ALS PAGAMENTS SUPERIORS A 30 EUROS

El Govern ha aprovat l’Avantprojecte de Llei de serveis de pagament, que obliga a tot empresari o professional a oferir als clients un sistema de pagament alternatiu als diners en efectiu quan l’import de les transaccions superi els 30 euros. Aquest instrument de pagament alternatiu haurà d’anunciar en algun lloc visible del local, establiment o instal·lacions de l’empresari o professional.

BUTLLETÍ. ACTUALITAT JURÍDICA I ECONÒMICA

Actualitat jurídica i econòmica per a empreses i directius.

CALENDARI FISCAL

Volem recordar-li les seves obligacions fiscals corresponents als mesos de maig i juny. Per a qualsevol dubte o consulta ens té a la seva disposició.

CALENDARI LABORAL

L’informem que s’ha publicat al BOE la relació de Festes Laborals per a l’any 2018.

CALENDARI MERCANTIL – DIES INHÀBILS

L’informem que pot consultar el calendari de dies inhàbils per al 2018 de les diferents comunitats autònomes. Es poden posar en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir respecte d’això.